Waarom je echt een keertje naar Rhodos moet gaan!

Rhodos

In Griekenland zijn er duizenden prachtige eilanden. Rhodos is één van deze eilanden en staat bekend als de mooiste van allemaal. Dit heeft te maken met het heerlijke klimaat, prettige sfeer en romantische plekjes. 

Aan romantiek ontbreekt er niks

Wanneer je jouw partner wilt verrassen met een vakantie, is Rhodos sterk aan te raden. o staat Epta Piges bekend als een van de meest romantische plekken van de wereld. Zo is de omgeving rustig, de natuur prachtig en maken de zeven bronnen de plek erg bijzonder. Je kunt er een prachtige wandeling maken en genieten van wat er allemaal te zien is. Daarnaast kun je in Epta Piges een spannende wandeling maken door een tunnel. Het bijzondere hieraan is dat je tot je enkels in het water staat.

Rhodos

De prachtige stranden en gezellige avonden

In Rhodos zijn er prachtige stranden. Hoe zuidelijker je gaat, hoe rustiger de stranden. Zo zijn er stranden die ook tijdens hoogseizoen rustig zijn. De stranden liggen aan helder blauw water met relatief weinig wind. Nadat je hebt genoten op het strand, kun je ervoor kiezen om de gezelligheid in de stad op te zoeken. Zo zijn er meerdere barretjes waar er al vroeg begonnen wordt met drinken. Daarnaast staat de bevolking bekend om de gezelligheid en is er ‘s avonds altijd wat te doen in de stad.