Verzekerd van een zonnige vakantie

vakantie in zeeland

Een vakantie in zeeland verzekerd je dat je een strand vindt die naar je zin is, met maar liefst 650 km kustlijn is het niet moeilijk een mooi stukje kust naar je zin te vinden. Maar dat is niet het enige wat Zeeland heeft te bieden, achter de duinen vind je leuke knusse dorpjes, mooie restaurantjes die eten serveren wat dezelfde dag nog gevangen is in de zee. Ontdek wat Zeeland je allemaal te bieden heeft, van mooie dorpjes tot heerlijke terrasjes om ontspannen te genieten van deze regio.

vakantie in zeeland

De hoofdstad van de regio

Het historische centrum van de hoofdstad Middelburg is kenmerkend voor de regio, tijdens een vakantie in zeeland kun je de meeste monumenten uit de stad te voet aandoen. Naast alle prachtige geschiedenis is het ook een leuke plek om te winkelen, of gezellig een terrasje te pikken. Met paard en wagen door de stad, verken je op een rustige manier alles wat Middelburg heeft te bieden. Beklim de Lange Jan Toren voor een prachtig uitzicht over de stad.

Aantrekkelijke badplaats

Ondanks dat Domburg niet erg groot is komen er ieder jaar wel veel vakantiegangers naar dit populaire stadje toe. Vooral kunstenaars weten de stad te vinden tijdens een vakantie in zeeland, vooral de zomermaanden is het er erg druk vanwege de leuke terrasjes of de stranden waar je heerlijk kunt genieten. De badplaats die het drukst bezocht is kennen de meeste mensen wel, Renesse. Vele kledingwinkels, terrasjes, ijssalons en restaurant kenmerken deze badplaats.