Wil jij lekkage opsporen in Den Haag? Dit is mijn tip!

lekkage opsporen Den Haag

lekkage opsporen Den HaagIn onze keuken liet ik lekkage opsporen in Den Haag. Een tijdje terug begon dit hele verhaal toen ik steeds iets vaker nare luchtjes begon te ruiken. Ik had geen flauw idee waar dit vandaan kwam en het werd ook steeds erger. Op een bepaald moment opende ik een kastje onder onze wasbak en zag ik ongelofelijk veel schimmel. Normaal kom ik hier eigenlijk niet, omdat er niets in staat. Toen wist ik dat er ergens iets niet goed ging, maar nog steeds wist ik niet wat het was. Mijn vriend is daarna op internet gaan zoeken naar mogelijke oorzaken en hij kwam er al snel achter dat er ergens een lek moest zitten.

Snel opgelost

Zelf hebben wij hier te weinig verstand van, dus daarom hebben wij de lekkage laten opsporen door een onderneming uit Den Haag. Zij stonden heel erg goed aangeschreven en wij hadden er ook gewoon een goed gevoel bij. Eerst heb ik even gebeld naar hen, want ik wist niet zeker over zij ons konden helpen. Gelukkig was dit het geval en hadden zij ook nog eens de volgende dag al tijd. Daar was ik erg blij mee, want daardoor is meer schade voorkomen. Iedereen zou CVS Warmte moeten kennen.