Op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Barneveld

Dakdekkersbedrijf Barneveld

Dakdekkersbedrijf BarneveldVoor onze nieuwe woning ben ik op zoek gegaan naar een dakdekkersbedrijf in Barneveld en de omgeving daarvan. Mijn man en ik hadden namelijk een heel specifiek idee over wat wij hier graag wilde hebben, maar dat konden wij zo snel niet vinden. Ook konden degene die ons huis aan het opknappen waren ons hier niet mee helpen. Wel gaven zij de tip om bij een bepaald bedrijf te kijken, want daar hadden zij goede verhalen over gehoord. Dit ben ik toen ook meteen gaan doen, want ik was erg benieuwd wat die ons te bieden hadden. Toen ik op de website van Douma kwam, zag ik direct verschillende dingen die mij aanspraken. Het was ook ongelofelijk fijn dat zij veel informatie online hadden staan, want daardoor wist ik precies waar ik aan toe was.

Het eindresultaat

Het fijne aan dit dakdekkersbedrijf uit Barneveld is dat zij een gratis inspectie uitvoeren. Daardoor weet jij meteen in wat voor conditie deze verkeert en of er nog andere dingen moeten worden aangepakt. Bij ons was alles gelukkig helemaal goed en een tijdje daarna zijn alle nieuwe pannen geplaatst. Het is super mooi geworden en ik ben er dan ook erg blij mee.