vacatures voor starters op Stagemax.nl

Ben je op zoek naar vacatures voor starters? Kijk dan eens op Stagemax.nl! Dit is een bemiddelingsorganisatie die studenten en starters helpt aan een stage, afstudeeropdracht of een startersfunctie. Na mijn afstuderen was ik op zoek naar een startersfunctie en die heb ik vrij snel gevonden via Stagemax.

Geschikte vacatures voor starters

Na het afronden van een studie gaat het echt beginnen: aan het werk! Maar waar vind je geschikte vacatures voor starters? De meeste vacatures die ik via gewone vacaturewebsites tegenkwam hadden belachelijke eisen op het gebied van werkervaring. Hoe kun je relevante werkervaring op doen wanneer bedrijven vragen om minstens 5 jaar werkervaring?! Ik had het met mijn klasgenoten erover, bijna iedereen was afgestudeerd en ondervonden hetzelfde probleem. Een klasgenoot begon toen over Stagemax.

vacatures voor startersIk vond mijn eerst baan binnen een maand!

Bij Stagemax kun je jezelf gratis inschrijven. Wanneer je zoekt op startersfuncties kom je een lijst tegen van allerlei soorten startersfuncties. Zit er een bij die je aanspreekt? Dan solliciteer je makkelijk en snel via de website. Ik was al ingeschreven bij Stagemax omdat tijdens mijn studie daar ook zocht naar stages. Na mijn afstuderen ben ik gelijk op zoek gegaan naar een startersfunctie, dankzij Stagemax vond ik deze binnen een maand. Ik werk nog steeds bij dit bedrijf en heb het erg naar mijn zin.