Verlengen heftruckcertificaat: jouw kennis opgefrist en up-to-date

Verlengen heftruckcertificaat

Voor verlengen heftruckcertificaat is het nodig om een herhalingscursus te volgen. Het heftruckcertificaat is vijf jaar geldig. Daarna moet een herhalingscursus gevolgd worden om dit certificaat te verlengen. Deze cursus is belangrijk omdat na verloop van tijd de kennis kan vervagen en bovendien verouderen. Juist om veilig met een heftruck te werken, is het belangrijk dat je jouw kennis up to date houdt. Een herhalingscursus is dan ook verplicht voor het verlengen van jouw heftruckcertificaat. 

Verlengen heftruckcertificaat met herinstructiecursus

Verlengen heftruckcertificaatBij PTC Opleidingen kun je terecht voor een herinstructiecursus. Dit kan op locatie in Amersfoort maar er is ook een online cursus. Tijdens de cursus wordt de theorie deels herhaalt maar er worden ook nieuwe normen en inzichten gedeeld. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van veilig werken met en nabij een elektrische installatie. Je kunt met de online cursus ook online examen doen.

De specialist in veiligheidsopleidingen

Wil je weten wat PTC Opleidingen voor jou of jouw werknemers kan betekenen? Dan kun je altijd contact opnemen. Meer informatie over de verschillende opleidingen vind je hier op de website. PTC Opleidingen is de specialist op het gebied van veiligheidsopleidingen.