Taxibus Breda, hiermee zijn wij naar Schiphol gebracht

taxibus Breda

Taxibus Breda bracht ons naar Schiphol en haalde ons ook weer op. Wat een goede service voor een lage prijs! Dit bericht mag dan ook zeker niet ontbreken op dit blog. Onlangs ben ik met mijn gezin en mijn ouders een weekje op vakantie geweest. Echter wilde wij liever niet met twee auto’s gaan omdat de parkeerkosten rondom het vliegveld erg aan de hoge kant zijn. Daarom ben ik eens op het internet op zoek gegaan naar een alternatie en deze vond ik op de website, taxibredanaar.nl. 

 

 taxibus Breda

In de taxibus Breda begon onze vakantie

In de taxibus Breda begon eigenlijk direct onze vakantie. Wat is dit prettig zeg! Netjes werden wij voor de deur opgehaald en bij de vertrekhal van Schiphol werden wij afgezet. Onderweg zat de stemming er al goed in en wij hadden geen omkijken naar de route et cetera. 

Voor de prijs hebben wij het dan ook zeker niet hoeven laten. Het grote gemak dat wij hebben ervaren zal zeker voor een volgende reis weer erg welkom zijn. Ik kan het daarom iedereen aanraden om eens te denken aan dit vervoer als je naar de luchthaven moet gaan om lekker op vakantie te gaan bijvoorbeeld.