Tamaris pumps voor mijn nieuwe baan

Tamaris pumps

Tamaris pumps

Mijn zoektocht naar nieuwe Tamaris pumps heeft niet lang geduurd, want ik kwam al erg snel mijn perfecte paar tegen. Dit was heel erg veel geluk hebben, want mijn maat is gewoonlijk snel uitverkocht. Gelukkig heeft deze webshop een enorme voorraad en hoef jij je daar geen zorgen over te maken. De reden dat ik deze aankoop heb gedaan is de nieuwe functie waarin ik aankomende maandag ga beginnen. Hiervoor ga ik veel meer contact hebben met klanten dan ik nu doe en daarvoor moet ik er natuurlijk wel representatief uitzien. Daarvoor zijn binnen ons bedrijf richtlijnen en hierin staat dat vrouwen een jurkje of nette broek aan moeten. Daaronder vind ik platte schoenen niet mooi, dus daarom ben ik gaan kijken naar iets met een kleine hak. Het moest ook weer niet te hoog zijn, want dat is niet comfortabel genoeg om de hele dag op door brengen.

Heel veel complimenten

Afgelopen weekend heb ik mijn Tamaris pumps al gedragen toen ik uiteten ging. Ik wilde namelijk zeker weten dat ik ze goed heb ingelopen voordat ik aan de slag ga. Die avond heb ik van heel veel mensen te horen gekregen dat zij mijn schoeisel ongelofelijk mooi vonden.