Je kunt ook Replay schoenen online bestellen

replay schoenen

Hebben jullie Replay schoenen online al gezien? Bij Durlinger vond ik ze in de webshop. Natuurlijk heb ik daar mijn bestelling geplaatst. Het zijn leuke roze sandaaltjes voor mijn kleine meid geworden. Het grootste voordeel was nog wel dat de prijs erg meeviel! Het model is hartstikke leuk, maar kinderen groeien er al snel uit. Dan wil je geen tientallen euro’s uitgeven aan een sandaaltje dat maar eventjes gedragen wordt. Het model dat ik graag wilde was in de aanbieding en zodoende ging er maar liefst de helft van de prijs af. Dat is nog eens leuk winkelen, niet waar?

 

replay schoenenEen klein cadeau

Mijn kleine meid lijkt nu al op haar moeder, ze is dol op schoenen. Daarom wilde ik haar een klein cadeau geven en daar waren deze Replay schoenen die ik online vond het perfecte idee voor. Natuurlijk was ze er dolblij mee! Zij heeft veel kleertjes die hier leuk bij staan en daarom ben ik ook blij met de aankoop. Ik ben benieuwd hoe lang ze deze sandaaltjes zal passen. Dan hebben wij er in ieder geval allebei veel plezier van. Hebben jullie al eens via het internet sandaaltjes voor je kinderen gekocht?