Super cadeaus voor alle baby’s die net geboren zijn!

baby boxpakjes

Het is natuurlijk altijd weer leuk als er een baby geboren wordt in je vriendenkring of binnen je familie. Het is dan ook van belang om een leuk en origineel cadeautje te hebben bij het kraambezoek. Alleen is het nog niet altijd even gemakkelijk om een leuk babycadeautje te vinden. In dit artikel geef ik je wat leuke ideeën van cadeautjes die je bij een kraambezoek kunt geven.

Geboortekoffertje

Dit cadeau is een koffertje met de naam van de baby erop. Dit ziet er niet alleen heel leuk en schattig uit, maar het is ook nog eens erg praktisch voor de ouders. Ze kunnen namelijk alle (kleinere) spulletjes van de baby in dit koffertje bewaren. Denk bijvoorbeeld aan spullen als een tut, een knuffeltje en een rammelaar.

baby boxpakjes

Baby boxpakje

Baby boxpakjes zijn altijd een handig en leuk cadeau om te geven. De ouders en de baby hebben hier zeker wat aan en zullen er dus ook blij mee zijn. Je hebt veel verschillende soorten boxpakjes dus de kans dat ze het al hebben is vrij klein. Let bij het kopen van een boxpakje wel op de maat. Kies een maat die de baby al aanpast of waar de baby binnen de komende maanden in past. Een pasgeboren baby heeft vaak maat 50 (wordt ook wel newborn genoemd). De baby maten gaan tot maat 80. Als een baby 1 jaar oud is past hij vaak in maat 80. Ik zou je dus aanraden om voor een wat kleinere maat zoals maat 50, 62, 68 of 74 te kiezen, dan kan de baby ergens in de komende maanden het boxpakje aan.

Voorleesboekje

Een leuk voorleesboekje valt ook bij de meeste ouders en baby erg in de smaak. Je kunt namelijk nooit genoeg voorleesboekjes hebben voor je kleintje. Baby’s vinden voelboekjes vaak erg leuk, omdat ze alles nog moeten en willen ontdekken met hun lichaam. Ze kunnen dan met hun handen aan de bladzijdes voelen tijdens het voorlezen en dit maakt vaak meer indruk bij baby’s dan een vlak boekje.