Maak gebruik van een cassatieadvocaat

Wanneer je te maken hebt met een uitspraak bij de rechter waar je het niet mee eens bent, dan kun je ervoor kiezen om een cassatieadvocaat in te schakelen.

Hier kan ik je alles over vertellen aangezien ikzelf hier ook gebruik van heb moeten maken. Voor enkele maanden geleden is er een vechtpartij in de stad geweest. Zelf had ik er niks mee te maken, echter wilde ik de ruzie wel gaan sussen. Als resultaat heb ikzelf een gebroken kaak en aardige blauwe ogen eraan over gehouden. Als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog eens een aangifte tegen mij! Helaas kon ik hier alles aan doen om het te voorkomen, echter is het tot in de rechtszaak gekomen waarbij ik een geldboete eraan heb over gehouden.

cassatieadvocaat

Oplossing gezocht!

Dit ging ver boven mijn pet waardoor ik ervoor heb gekozen om er een cassatieadvocaat voor in te schakelen. Mijn verhaal heb ik aan hen uitgelegd en vervolgens kreeg ik te horen dat ik volledig in mijn recht stond. Hierdoor zijn zij het gaan aanvechten en hoef ik achteraf deze geldboete niet meer te betalen.