Goed online marketing bureau in Eindhoven

online marketing bureau eindhoven

sinds ik klant ben bij het online marketing bureau in Eindhoven merk ik dat ik steeds meer bezoekers op mijn bedrijf krijg. Dat komt doordat zij er alles aan doen om mijn positie in de zoekmachine te verbeteren. een vriend van mij werkte bij het bedrijf, en hij raadde mij aan om eens te onderzoeken wat zijn werk voor mij kon betekenen. Tijdens een afspraak met de baas en een medewerker, kreeg ik al snel door dat zij heel veel van zoekmachine optimalisatie afwisten. Jij kon ook duidelijk merken dat zij echt passie voor hun werk hadden. Omdat ik toch wel heel erg benieuwd was geworden, besloot ik om klant bij hen te worden.

online marketing bureau eindhoven

Goede keus

Het  online marketing bureau in Eindhoven ging als eerste voor mij onderzoeken wat voor zoekwoorden bij mijn bedrijf pasten. Daar had ik nog nooit eerder over nagedacht. Daarna ontwikkelde zij een strategie om mij hoger in de zoekmachine te krijgen. Na een tijdje zag ik gelijk resultaat. Bij twee zoekwoorden stond ik als vijfde site in de zoekmachine. Het bedrijf vertelde mij dat het eerste doel daarbij behaald was. Nu gingen zij zich focussen op de andere zoekwoorden die uit hun onderzoek waren gekomen.