Fysiotherapeut Voerendaal

Voor een klacht aan mijn hamstring opgelopen bij het voetballen kwam ik terecht bij de fysiotherapeut Voerendaal. Ik ben bij deze praktijk terecht gekomen via een andere speler in mijn team, hij was eerder door zijn knie gegaan en goed geholpen bij deze praktijk en gaf aan dat ik daar ook goed geholpen kon worden. 

De praktijkruimte was groot en schoon en had goede apparaten staan die een bijdrage konden leveren aan mijn herstel. De therapeut was erg serieus maar was ook in voor een geintje. De therapeut snapte dat het voor mij erg belangrijk was om zo snel mogelijk terug te keren binnen het voetbal, we waren eind van het seizoen en moesten nog 4 wedstrijden spelen die beslissend zouden zijn. 

De fysiotherapeut heeft mij goed geholpen, allereerst door mijn hamstring goed los te maken middels massage, toen dit na 2 behandelingen in één week al het geval was konden we starten met oefentherapie om mij weer klaar te stomen voor de voetbalwedstrijden. Naast de oefeningen in de praktijk moest ik thuis natuurlijk ook oefeningen doen, dit zette de therapeut in een straks schema en legde daarbij ook uit waarom ik de desbetreffende oefening moest doen, dit motiveerde mij enorm. 

Ik heb door de snelle en kundige behandeling maar 2 wedstrijden hoeven missen en uiteindelijk zijn we kampioen geworden!