Vortexhealing

Je zal je wel afvragen wat een Vortexhealing nu precies is.  Als het ware betekent dit dat jij jezelf een spiegel voor houdt van je ware ik, waardoor je alles wat niet bij jou hoort, dus wat jij niet bent loslaat. in het dagelijkse leven komen veel mensen hun ware ik tegen en dit kan als gevolg hebben dat jij met problemen zoals stress en andere klachten niet meer goed in het dagelijkse leven kan functioneren. Door middel van deze vorm van therapie leer jij je ware ik weer kennen en kan jij weer in de maatschappij functioneren.  Vortexhealing

Voel mij weer op en top

Na een tijd mijzelf voor de gek te hebben gehouden dat er met mij niets aan de hand was, brak op een gegeven moment het lijntje. Zomaar van de één op andere dag was ik in een zware depressie beland. De mensen in mijn omgeving hadden mij hier al eerder voor gewaarschuwd, maar daar wilde ik niet naar luisteren.

Vanaf het moment dat ik thuis kwam zitten heb ik naar een oplossing gezocht en deze ook gevonden. Door de praktijk van Hanneke van Juchem ben ik weer mijn ware ik gaan zien. Diverse sessies heb ik gehad en inderdaad heeft dit mij bijzonder goed geholpen.