artdeco-eyeshadow-base

Het merk Artdeco staat bekend om haar revolutionaire navulsystemen. Het merk heeft beauty boxes ontwikkeld die je kan vullen met jouw favoriete Artdeco make-up. Dit navulbare systeem vormt de kern van Artdeco. Je vult de beauty boxes naar wens met oogschaduw, blushes en camouflage crèmes die het beste bij jouw huid, jouw voorkeuren en jouw schoonheid passen. Elke vrouw kan haar eigen favoriete kleuren samenstellen en deze op elk gewenst moment variëren. Dit is het toppunt van individuele cosmetica en dit is waar Artdeco voor staat.

artdeco-eye-brow-pencil

De schoonheidsfilosofie van het merk is dan ook dat iedere vrouw haar eigen schoonheid op haar eigen manier en haar eigen smaak moet kunnen accentueren. De producten van Artdeco zijn een eerbetoon aan het unieke van elke vrouw. Dankzij de grote verscheidenheid aan kleuren en producten, weet het merk deze schoonheidsfilosofie waar te maken.

Alle producten van Artdeco zijn van hoogwaardige kwaliteit. Met behulp van geselecteerde ingrediënten ontwikkelt het merk luxueuze texturen en dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen zijn de producten altijd perfect en innovatief. De Artdeco Eyeshadow is hier een goed voorbeeld van. Deze oogschaduw maakt je in staat om eindeloos te kunnen variëren. De oogschaduw is verkrijgbaar in zowel klassieke als trendy kleuren en is van hoogwaardige kwaliteit. Door de hoge pigmentatie is het makkelijk aan te brengen en te vervagen. De Eyeshadow is verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren. 

Stel je eigen persoonlijke palette samen door de gewenste oogschaduwen in een magnetisch Artdeco palette te plaatsen. Combineer verschillende soorten oogschaduw, zoals de Eyeshadow Matt en de Eyeshadow Pearly. De Eyeshadow Matt is verkrijgbaar in 14 kleuren en zijn volledig mat. Hierdoor kan je beter diepte creëren of een prachtige smokey eye maken. De Eyeshadow Pearly is in maar liefst 22 kleuren te verkrijgen. Deze oogschaduw is erg gepigmenteerd en laat zich makkelijk aanbrengen. De parelachtige glans is wat deze oogschaduw zo geliefd maakt. Het benadrukt de natuurlijke vorm van de ogen en laat ze stralen. 

ArtDeco


Naast hoogwaardige oogschaduwen heeft Artdeco natuurlijk ook nog talloze andere luxueuze producten die jouw schoonheid benadrukken. Denk aan lipsticks, foundations en eyeliners. Benieuwd geworden naar dit innovatieve merk en haar bijzondere schoonheidsfilosofie? Bewonder de collectie bij Beautyfashionshop. Hier vind je het merk altijd voor een scherpe prijs en geniet je van de beste kortingen. Bij bestellingen boven de €40 komen de verzendkosten voor onze rekening en heb je jouw favoriete make-up binnen 3 dagen in huis.