De beste erkende mediums die ik tegen ben gekomen!

Ik was al een tijdje op zoek naar erkende mediums omdat ik erg geïnteresseerd ben in spiritualiteit en ik daarom een lezing wilde laten doen. Nu weet ik natuurlijk ook wel dat er ook veel kwakzalvers en neppe mediums op het internet rondzwerven, dus ik besloot me goed voor te bereiden en onderzoek te doen. Na een aantal Google-sessies kwam ik bij Your Spiritual Network uit. Ik las erg veel goede verhalen over de erkende mediums hier en besloot zelf ook een poging te wagen.

Mijn review van de lezing

Your Spiritual Network heeft een aantal erkende mediums in dienst die je telefonisch kunt benaderen. Dit is natuurlijk erg handig, want zo kun je gewoon comfortabel vanuit je eigen huis een lezing laten doen. Ik zal niet te diep ingaan op de vragen die ik had, maar deze vragen hadden een negatieve lading en daarom zocht ik een medium dat me daar mee kon helpen. Ik koos dus paragnost Nanette uit, omdat zij ervaring heeft met negatieve problemen op paranormaal vlak. Het gesprek met Nanette was heel fijn en ik heb uiteindelijk ongeveer een half uurtje met haar gesproken. Ik begon in het kort mijn verhaal te vertellen en daarop aansluitend kon ik mijn vragen aan Nanette stellen. Ze heeft me veel inzicht en duidelijkheid gegeven na ons gesprek. Ik kan Your Spiritual Network dus iedereen aanraden!