Windscherm dat goed functioneert

Terras

Windscherm dat niet alleen erg mooi eruit ziet maar ook erg goed functioneert is waarover ik graag iets wil vertellen. Zelf heb ik de afgelopen zomer erg veel plezier beleefd van mijn aankoop bij Xterior. Daarom ben ik op het idee gekomen om deze aanrader achter te laten op dit blog. Dit bedrijf biedt namelijk een zeer goede kwaliteit en ik kan dit bevestigen.

Wij hebben een lunchroom met een terras. Dit terras zit precies op een hoek van een straat. Dit kan veel tocht met zich meebrengen en daar hadden wij ook vaak last van. Natuurlijk hebben wij dit proberen op de lossen met grote bloembakken. Om eerlijk te zijn was dit niet voldoenden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een adres die ons de ideale oplossing kon bieden.

Windscherm

Windscherm op maat

Bij Xterior is het mogelijk om een windscherm op maat te laten maken. Dit was in ons geval natuurlijk ideaal. Wij besloten om een offerte op te laten maken. Toen de prijs ons zo erg meeviel hebben wij direct een afspraak gemaakt voor de montage. Dit alles is snel door dit bedrijf georganiseerd. De afgelopen zomer heeft geen enkele gast op de tocht gezeten. Buiten dat staat onze beschutting erg sfeervol.