Wil jij je rijbewijs b halen?

rijbewijs b

Je rijbewijs b halen kan je makkelijk doen bij Osseforth. Dit is een rijschool in Limburg. Ze krijgen van hun klanten gemiddeld een 8.5 dat is erg hoog in vergelijking met andere rijscholen in deze omgeving. Ze hebben bij Osseforth ervaren en goede instructeurs die jou helpen je rijbewijs b te halen. Je leert veel in de lessen. De lessen zijn niet alleen super leerzaam maar ook nog eens super leuk. De visie van Osseforth is het bewuster rijden. Ze willen dat ook al rijd je auto je ook zuinig moet rijden dus goed voor het milieu.

Rijbewijs b halen bij Osseforth

Lesauto

Toen ik 17,5 was wilde ik wel eens beginnen om mijn rijbewijs b te halen. Ik heb gekozen om dit te doen bij Osseforth omdat een vriendin van mij hier haar rijbewijs b heeft gehaald en hier een super leuke tijd heeft gehad.

De missie van Osseforth

De missie van Osseforth is op een professionele manier mensen leuk en leerzaam hun rijbewijs b te laten halen.  Ook willen ze hiervoor de trend zetten, ze heten niet voor niks ‘de trendsetter in opleidingen’. Hun missie kan ook worden vertaald naar de legende punten.

  • We zijn een leerbedrijf waarbij we bewust investeren in het ontwikkelen, bekwamen en opleiden van nieuwe en gevestigde medewerkers. We creëren onze eigen Talenten om ons bedrijf mee te verrijken en versterken.
  • Osseforth Opleidingen bezit twee eigen oefenterreinen op de locaties Elsloo en Heerlen
  • Osseforth Opleidingen is een “Kweekvijver van Talent”:
  • We zijn een intern, uniek zelfvoorzienend, opleidingsinstituut voor de instructeursopleiding en creëren daarbij eigen aanwas.
  • Osseforth Opleidingen voorziet in alle rijbewijzen en vaarbewijzen
  • We bezitten verscheidene organisatiestructuren zoals het RGO (Resultaatgericht Ondernemen) en het Talentplan (voor nieuwe, ambitieuze medewerkers)
  • Aansturing geschiedt op basis van de pijlers slagingspercentage, klanttevredenheid en kwaliteitsmeting. 
Auto's