tv programma voetbal

Heb jij plannen om binnenkort een ouderwets televisie avondje met vrienden te houden, die in het teken staat van voetbal? Er is bijna niets gezelliger dan een avondje voetbal kijken met vrienden! Wat mag hij nu echt niet ontbreken aan deze avond, en wat moet je weten voor de ultieme voetbalavond met vrienden? Je leest het hier.

tv programma voetbal

Tv programma voetbal: de zenders die je niet mag missen

De Nederlandse televisie is er een zeer ruime aanbod aan sportzenders. Aangezien voetbal de meest populaire sport in Nederland is, is ook op bijna elke sportzender voetbal te vinden. De meest populaire televisiezenders om voetbal te kijken zijn: Fox Sports International, Ziggo Sport, NOS Studio Sport, RTL 7, SBS6, Veronica en Eursport. Ga jij een spannende Champions League wedstrijd kijken of kijk je liever naar de derde helft (bijvoorbeeld Voetbal Inside)? Wat het ook is, voetbal kijken is altijd leuker samen met vrienden.

Zijn jij en je vrienden fan van dezelfde club, of juist niet? Je maakt het kijken van de wedstrijd extra spannend door een wedje te leggen over de uitkomst van de wedstrijd. Dit kan via het bekende TOTO, maar natuurlijk ook door onderling wat geld in te zamelen. Dit kan ook over meerdere wedstrijden gaan, zo kan je een hele pool maken waarin je de wedstrijduitkomsten bepaalt.

De ultieme snacks voor een gezellig voetbal avondje

Aan een voetbalavond mogen natuurlijk geen snacks ontbreken. Heb jij het bier, de cola, chips, toastjes, en frituursnacks al in huis? Deze doen het altijd goed. Om je snacks een extra dimensie te geven zijn er natuurlijk ook echte voetbal snacks, zoals chips in de vorm van een voetbal.

Met deze tips ben jij helemaal klaar voor die tv programma voetbal avond. Heb jij al bepaald hoe je het gaat plannen? Wat het ook wordt, heel veel plezier gewenst!