In de zomermaanden kan het erg vervelend zijn als je de ramen en deuren open doet en er ineens allerlei vliegen en muggen in huis rondzwerven. Met vliegengordijnen kun je dat voorkomen. Bij het online vliegengordijnencenter is een enorme collectie te vinden aan vliegengordijnen. Je hebt keus uit gaas, kattenstaarten, PVC gordijnen, hulzen, magneetgordijnen en nog vele andere soorten. Al die gordijnen zorgen er op een doeltreffende manier voor dat vliegen buiten blijven. Zodat je in huis niet voortdurend last krijgt van jeuk, alleen maar omdat er allerlei vliegende insecten in je huis rondvliegen.

Elk raam dat open kan

Om er op een effectieve manier voor te zorgen dat er geen insecten bij je in huis komen is het belangrijk om voor elke deur en elk raam dat open kan vliegengordijnen te monteren. Gelukkig heb je keuze uit een groot assortiment. De meeste vliegengordijnen worden geleverd in standaardmaten en die passen in verreweg de meeste gevallen exact voor jouw ramen. Mochten het toch nodig zijn om de gordijnen aan te passen, dan is dit niet moeilijk. Bij de vliegengordijnen wordt een goede beschrijving gedaan hoe je dat moet doen. Meestal kan het op maat maken met behulp van enkele eenvoudige gereedschappen.

De juiste pasvorm opmeten

Vliegengordijnen gaan wel een jaar of tien mee. Daarom is het belangrijk dat ze netjes worden gemonteerd en dat ze goed passen. Op de website van het vliegengordijnencenter zijn daarom gedetailleerde aanwijzingen te vinden over de manier waarop je moet opmeten hoe groot jouw vliegengordijnen moeten zijn. Als je de aanwijzingen nauwkeurig opvolgt kan het bijna niet mis gaan. In de meeste gevallen worden vliegengordijnen de dag nadat je de bestelling hebt geplaatst bij je thuis bezorgd. Bij sommige typen kan het wat langer duren, maar je hebt je gordijnen gegarandeerd binnen een week thuis.