Vacatures in Boxmeer voor verkoopmedewerker?

vacatures in boxmeer

Boxmeer is de hoofdstad van de gelijknamige gemeente Boxmeer. Deze gemeente ligt in het oosten van Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. De gemeente heeft 29.065 inwoners en de oppervlakte van de gemeente is 114 vierkante kilometer. Zoek jij vacatures in Boxmeer voor verkoopmedewerker? Dan zijn deze vacatures iets voor jou.

BBL Verkoopmedewerker

Blokker zoekt een sociale, energieke en ambitieuze BBL verkoopmedewerker in Boxmeer. Er is een gevarieerd takenpakket beschikbaar met veel verantwoordelijkheden, mooie doorgroeimogelijkheden en een top team met gezellige collega’s. Als BBL’er draai je volledig mee. Dat betekent dat je verschillende taken hebt en veel verantwoordelijkheid krijgt. De klant staat centraal en dit is erg belangrijk. Je zal de winkel op orde houden, bestellen, controleren, de voorraad beheren en presteren. 

Verkoopmedewerker

De Lidl zoekt een verkoopmedewerker in Boxmeer. Werken bij de Lidl is erg veelzijdig en afwisselend. Jij zal een allrounder worden en veel verschillende dingen doen. Jij zal ervoor zorgen dat de schappen altijd goed gevuld zijn en het is belangrijk dat de winkel altijd netjes is. Je zal klanten helpen bij hun boodschappen doen en je kunt de verantwoordelijkheid krijgen voor een eigen afdeling. Je moet minimaal zestien jaar zijn en je moet minimaal een vmbo-opleiding hebben gevolgd.