Pigment behandeling bij Dermavisie

Pigment behandeling

Pigmentvlekken zijn vlekken op de huid met een verhoogde mate van pigmentatie. Het ziet er uit als een donkere verkleuring. Dit ontstaat vaak door UV straling van de zon of misschien wel een zonnebank. Als gevolg hiervan ontstaat er een verstoring in de pigment producerende cellen, waardoor ze zich niet meer gelijkmatig delen en het pigment niet meer gelijkmatig verspreiden en de aanwezigheid van pigment neemt daarom toe.
Pigmentvlekken zijn daarom ook vaak op plekken die veel in de zon komen, bijvoorbeeld borst en gezicht. Pigment behandeling is erg goed te doen. Met een gesprek bespreek je de wensen en behoeften en krijg je informatie over de pigment behandeling. Wat er gaat gebeuren tijdens de pigment behandeling en wat je na de pigment behandeling kan verwachten. De pigmentbehandeling met de M22 en de Harmony is zeer veilig. Ernstige complicaties zijn ongewoon. Soms heb je wat langer last van een zwelling, maar dit is dan ook het enigste.

Mijn ervaring met een pigment behandeling

Ik was op zoek naar een bedrijf die mij kon helpen. Ik wilde pigmentvlekken namelijk verminderen of verwijderen. Ik kwam bij Dermavisie terecht. De pigmentbehandeling liep super. Vooraf besproken we mijn wensen en behoeften en kreeg ik informatie wat ik kon verwachten tijdens de behandeling, maar ook na de behandeling. Erg goede communicatie. Ik ben super blij met het eindresultaat en ik adviseer mensen die ook klachten hebben wat betreft pigmentvlekken om het bedrijf Dermavisie te benaderen!