Op zoek naar Tandimplantaten Turkije? Health Travellers.

Tandimplantaten Turkije

Het plaatsen van een tandimplantaat in Nederland heeft een aardig hoog kostenplaatje. Logisch dat steeds meer mensen op zoek gaan naar goedkopere alternatieven. Waarschijnlijk heb jij daarom ook gezocht op Tandimplantaten Turkije. Bij Health Travellers kun je terecht voor een tandheelkundige behandeling in Roemenië. Wat je hiervoor terugkrijgt? Dezelfde kwaliteit tegen een veel lagere prijs. Daarnaast wordt alles voor je geregeld: van het vervoer en accommodatie in Roemenië tot aan de behandeling en nazorg. 

Het hoge prijskaartje van een tandimplantaat

Tandimplantaten Turkije

Wanneer jij een implantaat nodig hebt, moet je tegenwoordig diep in de buidel tasten of een enorm hoge aanvullende tandartsverzekering afsluiten. Maar ook dat laatste is niet altijd haalbaar voor iedereen. Je aanvraag voor een hoge aanvullende tandartsverzekering kan worden afgewezen vanwege een slechte conditie aan jouw gebit. Ook is het maar de vraag of jij de maandelijkse hoge premie kunt ophoesten. Je gaat dus op zoek naar goedkopere alternatieven en hebt ongetwijfeld gehoord dat tandimplantaten Turkije een goed alternatief is. Bij Health Travellers kun je terecht voor tandimplantaten in het buitenland, namelijk Roemenie.

60% goedkoper

Health Travellers verzorgd alles voor jou tegen een prijs die ruim 60% goedkoper is dan in Nederland. Tegelijkertijd kun je gewoon eenzelfde kwaliteit verwachten, de behandeling wordt uitgevoerd door een tandarts-implantoloog die uitstekend opgeleid is. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken!