Nieuwe boekhoudsoftware gevonden

boekhoudsoftware

Al een tijdje was ik voor mijn werkgever op zoek naar goede boekhoudsoftware. Je zou het misschien niet denken, maar dit is nog behoorlijk lastig te vinden! Er zijn uiteraard veel programma’s die je hiervoor kunt gebruiken. Zowel particulier als zakelijk. Echter is het zo dat dit soort programma’s natuurlijk wel aan een aantal eisen moeten voldoen, zodat ze goed gebruikt kunnen worden binnen de organisatie. Elke organisatie is weer anders en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren. Op deze manier ben ik in gesprek gegaan met de afdeling finance in ons bedrijf. Aan hen heb ik behoeftes en voorkeuren gevraagd en daarop heb ik de juiste tools geselecteerd. Met Offective ben ik in gesprek gegaan om te bekijken wat zij voor ons konden betekenen.

boekhoudsoftware

Snel geholpen

Offective stond direct voor ons klaar en heeft het fijne van hun boekhoudsoftware uitgelegd. Niet alleen ik, maar ook de afdeling finance was daar al gauw tevreden over en zodoende hebben wij besloten hiermee te gaan werken. Deze programma’s van Offective zijn binnen de meeste organisaties inzetbaar en zijn ook eenvoudig aan te vullen met andere tools. Dat is erg prettig want zo heb je toch enigszins een gepersonaliseerde tool. Hier zullen wij nog veel baat bij hebben!