Mijn hotel handdoeken met de naam van mijn hotel erop geborduurd

Ik baat een klein boutique hotel uit in het centrum van Brussel, maar ik miste toch wat personalisatie in het interieur en de lakens en handdoeken. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om de naam van mijn hotel te laten borduren op de handdoeken. Dit zorgt er ook voor dat mijn gasten de naam beter onthouden. Hoe meer iemand een naam ergens ziet, hoe beter het zal helpen bij het onthouden ervan. Onze hotel handdoeken met naam geborduurd.

Sommige gasten houden ervan om hun handdoek mee naar huis te nemen. Op deze manier vergeten ze aldus niet snel de naam van mijn hotel. 

Het bedrijf waar ik gekozen heb mijn handdoeken bij te laten borduren en mijn tevredenheid


Ik heb mijn handdoeken laten borduren op strandlakens.nl. Ik was zeer tevreden van het resultaat, de naam van mijn hotel stond precies op de handdoeken zoals ik het wou. De kwaliteit is zeer goed en ze hebben oog voor detail. 
Hun service en de vlotheid van de service was zeer goed. Ook mijn partner was zeer tevreden over het resultaat van de handdoeken. Indien ik binnenkort nog eens handdoeken wens te laten borduren, zal ik opnieuw voor hen kiezen.