Meer sfeer in de zolderkamer

Velux Dakraam

Will je van de zolder een ruimte maken waar je ook kunt leven, dan ontkom je er niet aan ervoor te zorgen dat er daglicht naar binnen komt. Met een Velux dakraam in het dak haal je eenvoudig natuurlijk licht naar binnen, zo maak je van een zolder eenvoudig een extra slaapkamer of een andere ruimte. Je maakt het wooncomfort groter en kan ook nog eens besparen de energiekosten, het plaatsen van een dakvenster heeft dus meerdere voordelen voor je woning.

Velux Dakraam
<!–td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}–>
Velux Dakraam

Altijd frisse lucht in de kamer

Naast daglicht is het ook belangrijk dat er voldoende mogelijkheden zijn om frisse lucht in de ruimte te kunnen brengen, met een Velux dakraam zijn er meerdere mogelijkheden om dit te doen. Door middel van het ventilatierooster, of door het raam simpelweg open te zetten. De nieuwe modellen dakramen van Velux zorgen ervoor dat je nog meer daglicht in de kamer krijgt, het glasoppervlak is veel groter dan bij de oudere modellen van een dakraam. Dit heeft niet alleen een positief effect op het licht, ook voor de energierekening is dit een goed teken.

Binnen of buitenzonwering

Het voordeel van een Velux dakraam zijn de extra opties die erbij mogelijk zijn, zo kun je ervoor kiezen om zonwering aan de binnen of buitenkant te plaatsen. Maar wil je het echt donker hebben in de nacht, zijn er speciale verduisterende rolgordijnen die geschikt zijn voor een dakraam. Zo zijn er meerdere opties waardoor je nog meer plezier en comfort van je dakraam hebt.