Makelaar in Tilburg Centrum

Makelaar in Tilburg Centrum

Ben jij op zoek naar een makelaar in Tilburg centrum, bijvoorbeeld omdat je hier een huis wilt kopen of verkopen? Gerritse Makelaardij is ervaren en erg actief in deze regio. Ze weten dus precies wat er speelt op de huizenmarkt en hier kunnen ze hun strategie op aanpassen. Ik heb zelf onlangs een huis gekocht en ben blij dat ik dit kantoor heb ingeschakeld. De makelaar die mij hielp was erg ervaren en dat merk je aan alles. Ik kon de onderhandelingen dan ook met een gerust hart aan hem overlaten. Deze makelaar luistert goed naar je, is kritisch en realistisch en pleegt altijd overleg met jou. Je weet dus op ieder moment waar je aan toe bent.

Makelaar in Tilburg Centrum

Deze makelaar in Tilburg Centrum raad ik aan

Ik kan echt van harte aanraden om deze makelaar in Tilburg centrum te kiezen. Het is fijn dat zij alles voor je regelen. Natuurlijk kun je altijd aangeven wat jouw wensen zijn. Ik had bijvoorbeeld al aangegeven dat ik per direct kon kopen. Dit is voor veel woningaanbieders een pluspunt. Omdat het om een wat oudere woning ging, heeft Gerritse Makelaardij ook een bouwkundig inspecteur ingeschakeld. Gelukkig bleek dat de woning, op een paar puntjes na, nog in perfecte staat was. Dit gaf ons dan ook weer ruimte om te onderhandelen. Uiteindelijk kon ik mijn droomwoning dus voor een goede prijs kopen en ik zit nu helemaal op mijn plekje!