Jas borduren bij Van Dongen met de Kroon

jas borduren

Al een aantal weken heb ik nagedacht over een jas borduren. Natuurlijk niet gewoon eentje. Nee, ik wilde er een aantal laten maken voor mijn personeel. Zij werken af en toe buiten. Dan is kleding met het logo ideaal natuurlijk. Zo gebruik je eigenlijk je personeel als marketing instrument. Ik zie daar de voordelen wel van in. Toch was mijn angst een beetje dat ik veel geld kwijt zou zijn aan deze investering. Want je koopt natuurlijk het kledingstuk in verschillende maten en moet ze dan ook nog laten bewerken. Op een gegeven moment besloot ik online te gaan zoeken naar mijn opties. Toen kwam ik al snel Van Dongen met de Kroon tegen. Zij hebben al jarenlang ervaring met dit soort diensten. Zodoende besloot ik met hen contact op te nemen.

jas borduren Een sweater, polo of jas borduren?

Het was eigenlijk heel simpel. Zij konden voor mij precies leveren waar ik naar op zoek was. De enige keuze die ik moest maken was of ik een sweater, een polo of een jas wilde borduren. Uiteindelijk heb ik besloten niet alleen te gaan voor de jassen, maar ook voor de sweaters. Zo kan mijn personeel zelf te keuze maken wat zij dragen als zij buiten werken. De producten zijn prachtig afgewerkt en de kosten vielen reuze mee! Echt een aanrader dus.