Flos led verlichting nu ook in onze slaapkamer

flos led verlichting

Al een lange tijd had ik prachtige Flos led verlichting in onze woonkamer en keuken geïnstalleerd. Sindskort hebben wij dit mooie merk ook in de slaapkamer! Nu hebben wij bolvormige lampen van dit merk gekocht. Ze staan erg mooi op de nachtkastjes. Naast het bed is het toch altijd fijn wat extra licht te hebben. Bij Daamen interieur heb ik mij laten adviseren. Zij weten erg veel van de juiste verlichting voor elke ruimte. Zij hebben mij toen nogmaals Flos aangeraden. In hun assortiment vind je allerlei lampen van dit merk. Van grote uitvoeringen tot sfeerverlichting. Dat is ideaal, zo kun je de beste keuze maken!

flos led verlichting

Voor het hele huis Flos led verlichting

Nu wij in meerdere ruimten Flos led verlichting hebben, wil ik dit in het hele huis. Nu moeten wij dus alleen nog iets vinden voor de extra slaapkamers en de sanitair ruimtes. Dat zal niet zo lastig zijn met de hulp van Daamen interieur! Ik ga daar graag naar toe voor al mijn interieur. Zo hebben wij daar ook een bank gekocht een aantal jaren geleden en recent ook een tafel. Dit zijn echt de beste kwaliteit meubels die je kunt vinden!