Eindelijk heb ik non woven tassen laten drukken

Non woven tassen laten drukken

Non woven tassen laten drukkenNon woven tassen laten drukken wilde mijn baas al langere tijd, maar hij stelde het telkens uit. De reden daarvan was voornamelijk dat hij geen idee had waar hij dit moest laten doen. Op een gegeven moment was onze voorraad bijna op en moest hij wel. Onze vorige leverancier is er namelijk mee gestopt, dus vandaar dat wij daar niets meer van konden aanschaffen. Hij vroeg mij om eens uit te zoeken waar de beste kwaliteit verkocht werd tegen de laagste prijs. In onze wereld draait namelijk alles om geld, dus het was logisch dat hij dit als eis stelde.

Een goede keuze

Wij hebben dit keer onze non woven tassen laten drukken bij PR Products. Hier hoorde ik via een collega hele goede verhalen over en daarom ben ik eens een kijkje gaan nemen op hun website. Daar zag ik direct heel veel verschillende mooie dingen. Hier heb ik een aantal voorbeelden van geprint en voorgelegd aan mijn leidinggevende. Die heeft uiteindelijk een keuze gemaakt en toen heb ik de bestelling geplaatst. Deze werd heel erg snel geleverd en dat was nog net op tijd voor al ons verpakkingsmateriaal op was. Ik zou hen aan ieder ander bedrijf willen aanraden!