Eindelijk goede horecaparasols gevonden

Ik heb een strandtent en had dringend behoefte aan goede horecaparasols. En ik kon ze steeds maar nergens vinden. Ik vroeg links en rechts wel eens bij vrienden en ook bij andere horeca locaties maar de gouden tip kreeg ik niet. Totdat ik op deze site terechtkwam. Ik had meteen al het gevoel dat dit de juiste parasols waren. Ze zagen er op de site sterk uit en zijn echt gemaakt voor de horeca. Ik heb ze nu in huis maar wat ben ik er blij mee. De medewerkers kunnen er goed mee werken. Ze zijn goed hanteerbaar en ook goed te verplaatsen als dat moet gebeuren. En ook door Melissa en Chantal, die hier alleen in de weekenden werken en als het druk is. Dat is wel lekker, dan hoeven er geen extra mensen bij te springen om terraswerkzaamheden te verrichten.

Professioneel

Wat ik ook belangrijk vind is dat ze een professionele uitstraling hebben. Ze zijn robuust en stralen degelijkheid uit, daar hou ik van. Klanten moeten zien dat ze op een toplocatie komen waar alles voor elkaar is. Prima aankoop dit!