Een reintegratiebedrijf Utrecht nodig?

Krijg jij het niet meer voor mekaar om jouw functie naar behoren uit te voeren? Is het lastig om de dagelijkse gang van zaken op orde te houden? Dan kun je ervoor kiezen om reintegratiebedrijf Utrecht in te schakelen. Zij denken goed met je mee en zoeken naar een oplossing voor zowel jou als jouw werkgever. Het uitvoeren van de betreffende functie wordt hierdoor overgenomen. Uiteindelijk merk jij maar al te goed dat er gedacht wordt aan jou en niet aan de taken. Vervolgens zullen zij gaan kijken met wat jij wel kan uitvoeren op dat moment. Op basis van jouw gegeven gaan zij kijken met wat er mogelijk is.

De eerste stap

Voor een paar weken terug begon ik te merken dat ik het ontzettend zwaar kreeg. De dagelijkse gang van zaken was ik onderhand verloren. Hierdoor sliep ik niet en draaide mijn hoofd overuren. Uiteindelijk heb ik bij mijn werkgever aan de bel getrokken. Hij had het al eerder in de gaten gehad en wilde mij helpen om een andere functie te zoeken. Dankzij Work2Work is het mogelijk geworden om alsnog het 1e spoor in te zetten.