Een eiland van mogelijkheden van muurkassen

Ik wil een aantal nieuwe muurkassen en ben uitgekomen bij een topbedrijf. Uitstekende service en snel contact. Ze weten er veel van waardoor we direct tot een prijs konden komen. Ook hebben ze me geholpen in de klimaatregeling, omdat ik daar het afgelopen jaar nog wel wat problemen mee heb gehad. Ik ben zeer blij met dit bedrijf en blij hier ook zeker aankopen doen! Ik raad je ook aan om daar eens langs te gaan of te bellen, mocht je bezig zijn met kweken.

Een uit de hand gelopen hobby

Ik begon drie jaar geleden met een klein kasje en vandaag de dag bezit ik enkele kassen en wil ik het dus uitbreiden met muurkassen. Je kan wel zeggen dat het een uit de hand gelopen hobby is geworden, maar wel een hele leuke! Ik besteed er veel plezier, aandacht en geld aan en het betaalt zich allemaal uit. Ik vind er ook extreme rust door, waardoor ik eigenlijk alleen nog maar meer aandacht aan het kweken wil besteden. Naast groenten en fruit ben ik nu ook bezig met diverse planten en bloemen. Ik kan niet wachten om de muurkassen te installeren en van start te gaan.