Deze kussenbox is waterdicht & super handig

kussenbox waterdicht

kussenbox waterdichtMocht jij op zoek zijn naar een kussenbox die waterdicht is, dan moet jij zeker even een kijkje nemen bij ProPetto. Hier heb ik onwijs goede ervaringen en daarom kan ik hen aan iedereen aanraden. Het begon eigenlijk tijdens een hele grote regenbui toen ik door de hele tuin moest rennen om alles te redden wat niet nat mocht worden. Wij hadden hier wel hoezen voor, maar die kon ik zo snel niet vinden. Daarom heb ik alles in de schuur gegooid in de hoop dat het goed zou komen. Helaas was dat niet het geval en moest ik overal nieuwe hoezen voor kopen.

De mogelijkheden

Inmiddels heb ik gelukkig een hele mooie kussenbox die volledig waterdicht is. Hier zit alles in en dat kan ik er gemakkelijk uithalen wanneer wij het willen gaan gebruiken met lekker weer. Er zijn heel veel mogelijkheden bij deze winkel, dus dat is erg handig. Wij hebben gekozen voor een materiaal met een stoere uitstraling, want dit past bij de inrichting van ons huis. Daardoor loopt het van binnen naar buiten heel erg mooi door. Mocht jij benieuwd zijn naar het gehele assortiment, neem dan snel eens een kijkje om erachter te komen of er iets voor jou bij zit!