Content tekstschrijver Utrecht

tekstschrijver utrecht

Utrecht is een stad in Nederland in de provincie Utrecht. Het is ook een stad in de gelijknamige gemeente Utrecht. Deze gemeente heeft circa 360.000 inwoners op ongeveer 99 vierkante kilometer en het is op het gebied van inwoners de vierde grootste gemeente van Nederland. Zoek jij een content tekstschrijver Utrecht?

Wat is content?

Content is een breed begrip. Een tekst schrijven is natuurlijk ook een vorm van content creatie, maar soms heb je meer nodig. Content is een verzamelnaam voor informatie die je online met elkaar kunt delen. Content kan geschreven tekst zijn, maar omvat ook beeld en geluid. Je kunt hierbij denken aan foto’s, video’s, geluidsfragmenten en bijvoorbeeld infographics. In tegenstelling tot traditionele reclame, tracht een onderneming of marketingbureau met contentmarketing geen diensten of producten te verkopen, maar consumenteninformatie of advies te geven en op die manier vertrouwen of gezag op te bouwen.

Content in Utrecht

Er zijn een aantal content bureau’s te vinden in Utrecht. Calvin’s Content is hier een voorbeeld van. Of het nu gaat om copywriting, SEO-teksten, blogs of nieuwsbrieven: Calvin’s content zorgt voor een geloofwaardige tekst. Content Junkies is nog een ander voorbeeld van een content bureau in Utrecht. Content Junkies is een mediabedrijf dat staat voor kwalitatieve content met een scherp prijskaartje.