Afvallen doe je samen

afvallen

Al een poosje was ik wat aan de zware kant en zat ik niet meer goed in mijn vel. Een aantal keren een dieet gevolgd waarbij je geen koolhydraten mocht eten. Dat was het echter niet voor mij. Als ik dan weer wat was afgevallen was ik erg snel geneigd om terug te gaan naar mijn oude eetpatroon. Dat eetpatroon was duidelijk te veel, te vet en niet al te gezond. Ik kwam met moeite aan 200 gram groente per dag en fruit was voor mij niet echt een traktatie. Ik moest wat anders, dat was wel duidelijk. Op aanraden van een vriendin kwam ik terecht op de website van Rachel Hulshof. Zij heeft een duidelijke visie op gezond eten en afvallen. Slinc is op dit moment voor mij het toverwoord. Slinc zijn producten, die je naast je normale voeding gaat gebruiken om af te vallen. gezond afvallen voedingsschema

afvallen

De Slinc coach

De Slinc coach geeft je elke keer weer motivatie om door te gaan met je afvalproces. Zij adviseert op het gebied van gezond eten in combinatie met de Slinc producten. Op deze manier afvallen, heeft voor mij erg geholpen. Afvallen, bewegen en Slinc producten hebben mij al vele kilo’s minder gebracht. Ik ben er echter nog niet, nog 25 kilo te gaan. Ik ben er niet bang voor, het gaat me lukken!